"MIN VARDAG OCH LITE TILL"

Publicerad 2012-09-30 23:52:11 i

När jag skrev att jag går på helg så menade jag verkligen långhelg! Jobbar nämligen varannan vecka bara så ringer dom inte så har jag tid för en hel del :] så denna vecka har jag faktiskt försökt träna lite igen, kommer tillbaka sakta men säkert.. har även slappat, träffat braiga Helena och shoppat lite med flickorna :-) killen ville även fånga dagen i torsdags så kl halv nio väckte han mig och sa, vi ska bada! Så ett besök på gustavsvik och lunch på Marieberg har hunnits med, sen självklart umgås jag med vännerna som betyder de mesta. Sov över hos Idababe så vi fick verkligen kvalitétstid hihi.

.. och helgen till ära blev riktigt bra! Fredagen bjöd på krävtskiva hos min underbara familj med våra respektive haha så vi åt och fikade sen var det dax för en grogg eller två samt plump! Övernattning här också så en underbar fredag hemma till skillnad från lördagen som bjöd på utgång med härliga tjejer på scheele, blev full och glad dansade och somnade med ett leende halv sex på morgonen ;-)

Nästa gång ska jag försöka att inte samla alla dagar i ett inlägg, men kände att jag ville skriva så här har ni, idag har jag varit bakiis på riktigt med allt gott och har inte lämnat soffan här jag fortfarande befinner mig - puss & kärlek


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela