SOMETIMES YOU HAVE TO STOP AND LOOK AROUND YOU.

Publicerad 2013-01-31 14:42:42 i

ÄNTLIGEN! Solen skiner ute, snön är så gott som borta och jag hoppas att även kylan minskar sakta men säkert.. Jag börjar redan få vårkänslor och de va väl på tiden? Känns som om senaste tiden har jag lurat mig själv att vara "trött" så sängen och familjen hemma i soffan har lockat mest! Det är inte jag? Jag är en energi full kvinna haha :] så nu är de fasiken över, självklart kommer jag mysa med familjen framför tvn men alla andra timmar så kan jag inte bara slöa, punkt slut. Ska bli skönt med en ny månad imorgon, liite närmare våren woop.

Nu pratar jag mest till mig själv men linnsan gav mig en lite knuff idag så jag tog mig ut till solariet och kände mig redan, ja jag vet inte? Levande? haha Så låg där och planerade lite som bara jag kan ;-) I helgen ska jag få spendera två härliga dagar i huvudstaden med mitt livs kärlek, bara vi två. Inga måste och ingen vovve, de behöver jag❤

Men än är inte veckan över så nu ska jag städa (ovanligt?) sen göra mig i ordning för engångskull för att sen få träffa Lollo efter 2 hela månader! Underbart, höjer musiken lite extra för den har jag också glömt bort och det är veeerkligen inte jag! Detta kan bara bli en grym dag - många pussar, love.



Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela