DE BLIR VAD MAN GÖR DE TILL

Publicerad 2014-12-31 09:53:39 i Allmänt,

Godmorgon ❄️

Här sitter jag med min morgondeal, på McDonalds, i Borlänge. De var ett velande hit och dit vart vi ville skåla in det nya året och eftersom alla resor total försvann, Sälen och de större skidorterna va fullbokade så lyckades Dennis hitta ett hotell med lediga rum här i Borlänge. (Nära Romme) Perfekt sa vi då ingen av oss ville vara hemma över nyår. Om vi så sitter på ett hotellrum hela kvällen så gör de oss ingenting 🎉 Vi fick med oss Danne & Matte som kände samma sak, packade bilen igår och åkte hit.

Väl framme åkte vi till olearys för en sängfösare, kom hit rätt sent. Såg då att de hade en prisvärd nyårssupé och det passade oss perfekt då de ingick 1 timmes bowling 👍 De va en super stor restaurang och den låg precis i Borlänges mysiga torg med små söta gamla hus. Där längtar jag att stå på tolvslaget och pussa på min älskling. Och vi får inte glömma att poffa vår Asti 💃 Känns perfekt.

Nu ska jag dricka upp kaffet och gå in på kupolen och shoppa. Tänker inte bryta något ben detta nyår så låter grabbarna leka av sig i backen. Möter upp de sen i afterskiin och börjar vår fest där =) Om vi inte hörs mer i år så vill jag bara önska alla er som jag inte träffar på nyår ett GOTT NYTT ÅR.

Puss.







Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela