HIPP HIPP HURRA

Publicerad 2014-04-13 14:06:22 i Allmänt,

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det babys födelsedag hurra hurra hurra 🎉

Hej folks, blev inte alls en lugn kväll igår men vad gör väl de när man har roligt? Vem orkar ha regler än vi är ju faktiskt ungdomar ännu ;-) Så vinet flödade igår och alla förutom Linnsan som jobbar följde med ut på hantis lagom runda om fötterna. Väldigt lyckad kväll från min sida, blev pizzan sååklart med älskling sen sov vi gott. Måste även tillägga att Becca & Amanda hade bakat mängder med olika bakverk som gjorde hela kvällen fulländad 👌 underbart gott.

Idag kändes de inte lika roligt att vakna meen vi gjorde de bästa av situationen och de blev kanon! Två lasagner och min första egna bakade tårta har vi lyckats gjort i morse :] Baby fick även sin present som i år fick bli en sak till hemmet. En kaffemaskin 👏 tror han blev nöjd, nu kan han ta de lugnt på mornarna.

Snart kommer hans familj över på mat och tårta. mysig söndag 💗 kom även precis hem från en visning men kändes sådär. Så nej. Ikväll sen blir de chips i soffan och en tidig kväll för imorgon ringer kl 05 igen.. Pusss och grattis ännu en gång älskling.

Blev riktigt nöjd på tårtan ändå, för att va min första.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela